HITNE INTERVENCIJE 0/24
091 321 01 01

Kvaliteta. Pouzdanost. Iskustvo.

Ugradnja, servis i održavanje instalacija vode, plina i grijanja.

Obratite se stručnjacima za instalacije, bilo da je riječ o novoj instalaciji, nadogradnji i modernizaciji ili popravaku i održavanju postojeće instalacije. Naše su instalacije prisutne na poslovnim i privatnim objektima, medicinskim objektima, nuklearnim elektranama, skladištima i industrijskim postrojenjima.
East Side Mall Berlin

Jedinstvenost ove lokacije zahtjevala je izuzetnu arhitekturu. U svom vanjskom obliku i unutrašnjemem uređenju, East Side Mall je vrhunac arhitektonske inovacije. Prirodni, netretirani materijali susreću se sa sjajnim i elegantnim površinama. Dizajn odražava tipičan ulični život glamurozne četvrti. Umjetnička ambicija djeluje zajedno s izračunatom improvizacijom.

 

Od svih dobavljača materijela i izvođača radova zahtjevala se izvrsnost.

 

Sve instalacije za klimatizaciju, vodu i odvodnju izvela je tvrtka Ri-instal.

25 Hours Hotel Dusseldorf

25hours Hotel je svjež i dinamičan hotelski brand, koji se temelji na tradicionalnoj hotelskoj djelatnosti i traži nove odgovore na zahtjeve urbane, kozmopolitske, kulturno zainteresirane i markantne publike. Razvijaju individualne, napravljene za mjerenje hotela s osobnošću na živahnim lokacijama.

 

Njihov koncept se temelji na dinamici, iznenađenju i dodiru avanture, pri čemu svaki razvoj ima svoje žarišne točke.

 

Svim zahtjevima projektanta i investitora vezanim za instalacije klimatizacije, vodu i odvodnju odgovorila je tvrtka tvrtka Ri-instal.

Nuklearna elektrana Philippsburg
Kontinuirano ulažemo u najnoviju opremu i edukaciju osoblja s namjerom pružanja najbolje moguće usluge svim našim starim i novim klijenatima.

Nuklearna energija se smatra najčišćom, ekološkom energijom. Također je najzahtjevnije proizvesti. Zbog visokih rizika i propisa o kvaliteti, samo su najbolje tvrtke uključene u instalaciju vodoopskrbe, kanalizacije, grijanja i vodova u elektranama. Svi instalacijski zavarivi spojevi periodički su kontrolirani pomoću RTG uređaja.  

 

Nuklearne elektrane u Philippsburgu i Neckarwestheimu prepoznale su našu kvalitetu.

 

Sve vodoinstalacije i instalacije sustava grijanja na objektu odradio je Ri-instal.

Ri-instal d.o.o. Pul Vele crikve 1, 51000 Rijeka, +385 51 550979, ri.instal051@gmail.com